На пети декември  2018 г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация

...
На пети декември  2018 г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация
Коментари Харесай

Втора поредна година: Arte Spa&Park Hotel***** – Най-добър петзвезден SPA хотел за 2018 г. в България и на Балканите

На пети декември  2018 година Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и Balkan Awards For Tourism Industry  връчиха своите годишни награди за професионални достижения в региона на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.  Отличени бяха: Общини, Хотели, Ресторанти, сътрудници и другари на хотелския бизнес в България и на Балканите.

Прецедент в таз годишната церeмония беше това, че премията за „ Най-добър петзвезден SPA хотел на 2018г. “ за втора поредна година отиде при Arte Spa&Park Hotel, Велинград. За първи път, в две следващи години призьорът е еднакъв.

„ Благодарим за следващата висока оценка и изказаната благодарност към нас. За втора, поредна година получаваме наградата “Spa хотел на годината на България и Балканите ”, ясно осъзнаваме, че сме първите постигнали това. Гордо мога да кажа, че в доста неща бяхме първи… в това също, осъзнаваме отговорноста, уговорката и предизвикването, пред това да бъдеш пръв, пред това да строиш модели за подражателство. Вярвам, че ни предстоят още доста мотиви за горделивост и празник…още доста мотиви да бъдем първи, тъй като Arte не е просто хотел, Arte e организъм като моя и Вашия. Арте диша, живее, копнее, оказва помощ, обича! – сподели Анна Божкова – Генерален Директор на Arte Spa&Park Hotel, Велинград.

За късите си две години съумя да се трансформира в обичано място за релакс и незабравимо преживяване… в „ другия “ хотел – този, кoйто с изключение на нощувка, вечеря и Spa предлага страст и спомен, предпочитание и блян. С невероятната си локация измежду дивни, борови гори, а в същото врема на километър от центъра на курорта, комплексът дава на посетители си неограничени благоприятни условия.

Емблематичният интериор на Arte Spa&Park Hotel, Велинград откри място в десетки снимки, клипове и  изявления. Идеята да Ви приближи оптимално до природата е вплетена в материалите, които са употребявани в хотела и в присъщите му претекстове. Качествата и характерностите  на „ Живата минерална вода “ са добре познати и ценени в целия свят.

Безспорно  най-голямото предимство на Хотел №1 е екипът, който се грижи за всички посетители. Екипът, който съумява да кара гостите си да се усещат мечтани, обгрижени… да се усещат „ като удома си “

Arte Spa&Park Hotel – Дом надалеч от Дома!
 reception  restaurant  room-1  arte-pools  basein  bilkova-sauna  lobby-bar  nagrada-bati  nagrada-bhra  nagradi-bati  nagradi-bhra
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР